Duizenden kant-en-klare WordPress websites, thema’s en plugins

Themeforest Envato Market

Op de website van Envato Market vind u duizenden complete website thema’s voor elk onderwerp wat u maar kunt bedenken. Eenvoudig te importeren in bijvoorbeeld WordPress of Jamstack. Van een eenvoudige blog tot complexe webwinkels. Dankzij de eenvoudige demo-import functie heeft u het thema met slechts een paar muisklikken geïnstalleerd.

Een greep uit de vele categorieen waaruit u kunt kiezen zijn: Zakelijk, creatief, e-commerce, blogmagazine, detailhandel, entertainment, technologie, non-profit, onderwijs, onroerend goed, bruiloft, mobiel en nog veel meer.

Favorieten DigiReus

Flatsome

Multifunctioneel thema, volledig geoptimaliseerd voor Woocommerce. Compleet met UX builder, een super gebruiksvriendelijke editor om eenvoudig de gehele website te kunnen aanpassen. De website van DigiReus is volledig gemaakt met Flatsome!

Flatsome Demo

Avada

Multifunctioneel thema, volledig geoptimaliseerd voor Woocommerce. Compleet met Avada builder, een super gebruiksvriendelijke editor om eenvoudig de gehele website te kunnen aanpassen. Zie gelijk hoe een aanpassing er uit ziet op je website!

Avada Demo

Porto

Multifunctioneel thema, super snel en volledig geoptimaliseerd voor Woocommerce. Geschikt voor grote online webshops met vele honderden producten. Het Porto thema is ontwikkeld op snelheid voor een optimale beleving van uw bezoekers!

Porto Demo

Woodmart

Multifunctioneel thema met ondersteuning van zowel de Elementor als WPBakery builder. Volledig geoptimaliseerd voor Woocommerce om in no-time een complete webshop te maken! Ideaal voor online verkoop van producten met vele keuzeopties.

Woodmart Demo

De voorbeelden hierboven zijn slechts het topje van de ijsberg. Op de Envato website treft u een overzicht aan van honderden verschillende kant-en-klare thema’s voor elke denkbare branche.

Klik hier om alle thema's en plugin's te bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *