Welkom bij DigiReus

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Carmelo Mormina, oprichter en eigenaar van DigiReus. Ooit (ruim 25 jaar geleden) begonnen als die buurjongen op de hoek die wel verstand had van computers en internet. Inmiddels is DigiReus uitgegroeid tot een ervaren partner op het gebied van webhosting, webdesign, marketing, grafische vormgeving en full-service website beheer.

Het grootste gedeelte van onze dienstverlening bestaat uit het maken, beheren, optimaliseren, herstellen en updaten van websites. Maar ook voor het maken van (bedrijfs)folders, flyers, advertenties, digitale banners en nog veel meer internet of grafisch gerelateerde opdrachten zijn wij u graag van dienst.

Onze vergoeding is meestal op projectbasis. Voor de overige dienstverlening hanteren wij een uurtarief van € 50,-. Komen wij bij u op locatie? Dan hanteren wij een uurtarief van € 65,-. (bedragen zijn excl. btw.)

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor 1 of meer van de hierboven genoemde diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende prijsopgave.

Portfolio Contactpagina