Wordpress

Bij DigiReus focussen wij ons op het aanbieden van WordPress CMS gebaseerde websites. WordPress is één van het meest populaire en gebruiksvriendelijke programma’s om een website mee te maken voor nagenoeg elke denkbare toepassing. Van een eenvoudige blog of bedrijfsinformatie website tot uitgebreide nieuws websites of een complete webwinkel en andere e-commerce doeleinden. Dit en nog veel meer kan allemaal met WordPress gemaakt worden.

Wist u dat 43% van alle websites over de hele wereld gebruik maakt van WordPress?

Wat maakt WordPress zo bijzonder?

Om te beginnen…, WordPress is volledig GRATIS! Verder zijn er duizenden gratis en betaalde designs waar je uit kunt kiezen. Deze designs zijn vervolgens weer naar wens aan te passen. Ook is er voor bijna elke functionaliteit wel een beschikbare plugin module die je met 1 klik kunt toevoegen. Enkele voorbeelden zijn: webshop, fotoalbum, koppeling met social media, contactformulieren en nog heel veel meer.

Verder is WordPress ook nog eens zo gemaakt dat deze zoekmachine vriendelijk is. Met name voor commerciele websites is dit natuurlijk heel belangrijk zodat je pagina’s van de website goed vindbaar zijn op bijvoorbeeld Google.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een website, maar weet u niet goed hoe of waar te beginnen? Bij DigiReus denken wij graag met u mee. Inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens onze portfolio. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor vragen of deskundig advies, of stuur uw aanvraag in via het formulier op onze contactpagina voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte.