Welkom bij DigiReus

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Carmelo Mormina, oprichter en eigenaar van DigiReus. Ooit (ruim 20 jaar geleden) begonnen als die buurjongen op de hoek die wel verstand had van computers en internet. Nu zelf vader van 6 kinderen die het geluk heeft gehad om van zijn hobby zijn werk te kunnen maken.

Dankzij mijn jarenlange ervaring, informele werkmentaliteit en persoonlijke betrokkeheid, heb ik als DigiReus, met slechts alleen maar mond-op-mond reclame van tevreden opdrachtgevers, een behoorlijk klantenbestand weten op te bouwen waarvoor ik vele mooie opdrachten heb mogen uitvoeren.

Het grootste gedeelte van deze opdrachten bestaan uit het maken van websites. Maar ook vele andere opdrachten, zoals beheer, herstel of optimalisatie van een website, het maken van (bedrijfs)folders, flyers, advertenties, digitale banners en nog veel meer internet of grafisch gerelateerde opdrachten.

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor 1 of meer van de hierboven genoemde diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, advies of een vrijblijvende prijsopgave.

Portfolio Contactpagina